Op dit moment volg ik de cursus lekker op mijn eigen tempo en wanneer het mij uitkomt. Het is allemaal zo duidelijk in de filmpjes te zien en de persoonlijke begeleiding is geweldig, Een aanrader voor de beginner en zowel de gevorderde gebruikers door de handige tips en trucs. En dat voor zo weinig geld,

super bedankt

Irene Heuver

Ruim een jaar volg ik diverse workshops bij Nancy. Het is zo prettig dat je aan de hand van de duidelijke filmpjes alles in je eigen tijd en tempo kunt volgen, snap je het niet dan kijk je weer opnieuw. Kijken naar de filmpjes, stopzetten even uitproberen in de Silhouette software en weer verder kijken. En kom je er dan nog niet uit dan is Nancy altijd bereid je te helpen.Ik kan iedereen, beginner en gevorderde, aanraden de online cursussen bij Nancy te volgen. Ik heb er in ieder geval al heel veel van geleerd.

Diny Jansen

Ik heb alle workshops gevolgd bij Nancy. Ik ben super blij met Nancy. Ik heb zoveel meer geleerd dan ik wist. Iets simpels als het feit hoe je lijnen sluit. Ik kom nu soms patronen tegen en zie dat de lijnen niet gesloten zijn. Naast het feit dat ik veel heb geleerd, kan je ook altijd advies en hulp vragen, je krijgt dan snel hulp en antwoord. Kortom ik haal zoveel meer uit mijn cameo en curio. Nancy is professioneel, gepassioneerd, creatief en super gedreven en enthousiast.

Nelleke Reitsma-Pelle

Nancy ik vind het heel bijzonder dat je bij alles wat je al doet ook nog een webpagina gaat ontwerpen en een opleiding volgen.
Je weet, ik ben een volger vanaf het eerste uur dat je workshops on line ging plaatsen, en kan eigenlijk heel kort zijn! Ik heb ontzettend veel van je geleerd en had je lessen niet willen missen.
Beter nog: iedere dag weer leer ik wel iets nieuws van je.
Je bent een toppertje, maar dat heb ik al vaker gezegd.

Marianne Krijger

Ik volg sinds april diverse workshops bij Nancy, het is een welkomen
aanvulling op de kennis die ik al had van de silhouette, maar sinds ik
de curio heb liep ik toch tegen bepaalde dingen aan zoals o.a. het
graveren.

Als je eenmaal een workshop volgt bij Nancy dan smaakt dat naar meer
en zo volg ik er nu al 4 en ik vind het geweldig hoe goed als het uitgelegd wordt.

Marijke de Haan

Ik ben sinds een goed jaar lid van de groep van Nancy de Vries. Een groep waar ze ons uitleg geeft over de ins en outs van de cameo snij plotter.
Ik ben heel erg tevreden over haar manier van uitleggen aan mij. Alles op een heel begrijpelijke manier.
En als je ergens mee bezig bent en je ziet echt door de bomen het bos niet meer,even een berichtje met waar je tegen aan loopt en ze geeft de uitleg.
En als ze ooit nier bereikbaar is zet ze dat ruim van te voren in de workshop zodat je er rekening mee kunt houden.
Dus al met al een topcursus
Ik zal hem bij iedereen aanraden die begint met de ohh zooo verslavende hobby die wij allemaal hebben.
Groetjes en niet vergeten allemaal aanmelden bij Nancy de Vries……..

Feli Sleegers-Vereijken

Hallo ik ben Karin Verschraagen en toen Nancy de Vries gestart is om een workshop online te geven heb ik mij aangemeld. Inmiddels geeft ze al verschillende workshops die ik allemaal gevolgd heb.Ik vind de workshops leerzaam, en fijn dat je het thuis in je eigen tijd kan doen.Ze heeft voorbeeld filmpjes gemaakt en geeft duidelijke uitleg erbij. Mocht er toch nog iets zijn wat je niet helemaal begrijpt kan je het haar vragen in een berichtje en je krijgt gelijk respons erop.Ik ben echt blij met haar, omdat ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen in het silhouette programma. Ik heb het helemaal me eigen kunnen maken dankzij de workshops van haar. Zo fijn dat er mensen zijn die dit mogelijk maken om je kennis te ontwikkelen. Ik raad iedereen aan die weinig kennis heeft van het silhouette programma om de workshops te volgen.

Karin Verschraagen

Nadat ik bij een creabea had gezien wat een leuke dingen je kon maken met de Silhouette Cameo, dacht ik ja dat is wel iets voor mij en heb er een gekocht. Maar toen hoe werkt nu zo’n apparaat? Lid geworden van verschillende FB groepen maar ik kon er echt niets van en had al bijna de neiging om het onder in de kast te zetten. Maar toen kwam ik een online cursus van Nancy de Vries tegen, nou ik heb me geen moment bedacht, heerlijk je hoeft er de deur niet voor uit, je kan de filmpjes af luisteren tot eindelijk de kwartje valt en op die momenten die jou het beste uitkomt.  En als klap op de vuurpijl loop je vast kan je Nancy om hulp vragen en binnen de kortste keren wordt je geholpen. Inmiddels heb ik alle cursussen van haar gedaan, ik raad iedereen aan die een cameo of curio aanschaft neem minimaal de basis cursus van Nancy de Vries er bij want sneller en duidelijker kan je niet wegwijs worden. En op die manier heb je ook plezier in je apparaat en daar gaat het tenslotte toch om.

Carla Jadôt